14.12.2008

Kjøpesenteraksjon søndag 14. desember

6 elever møtte til søndagens kjøpesenteraksjon, og vi plasserte oss på Rema 1000 og Plantasjen for å dele ut handlevognmynter mot støtte til reisekassen. Kjøpesentrene hadde søndagsåpent fra kl. 14, så vi var tilstede "fra start".

Det viste seg at det var mange ute for å handle mellom 14-15, men deretter ble det ganske stille. Kanskje alle ville hjem i god tid før håndballfinalen kl. 16?

Etter litt over en times innsats hadde vi samlet inn kr. 1.363,50! Tilsammen blir det kr. 3.535,50 på 3 timer spredd over to dager. Det blir spennende å se hvorledes dette øker til neste helg!

Idag lærte vi at innehaverne av kjøpesentrene vil at vi skal være tilbakeholdne, og synes minst mulig. Vi må holde oss på god fot med disse, så vi får lov til å stå på Plantasjen og Rema 1000 også i framtiden. Voksenkontaktene oppfordres til å ta kontakt med Tor på Plantasjen og Asgeir på Rema 1000 før elevene stiller seg opp.

Vi har også lært at det er veldig vanskelig å få inn penger på Bølersenteret. Det er vanskelig å komme i kontakt med folk, og mindre giverglede enn på de andre stedene.

Disse deltok på aksjonen:
Vibeke (9A), Silje (9A), Kasper (9B), Ida (9B), Sigmund (9C), Nils (9C)

1 kommentar:

  1. Flott insats i grått og surt desembervær.

    John Sandøy

    SvarSlett