08.03.2009

Resultater fra salg av sitteplater og kakebokser

9 elever møtte opp søndag formiddag for å selge sitteplater og kakebokser: Jo Fredrik, Ida Mathilde, Eli, Anja, Kristian, Berit, Kamilla, Martin Nerby og Anniken.

I drivende snøvær var det ikke mye utfart, og det var vel ingen familier som dro til skogs for å tenne bål og kose seg. Været var ikke med oss denne dagen.

Vi bestemte oss for å prøve allikevel, og delte oss i tre grupper:
Haraløkka, Skullerudstua og Frognerparken. I Frognerparken var barnas skidag og masse folk, men det var umulig å bli kvitt sitteplater, siden det ble gitt bort reklameplater av arrangøren.
Ved Skullerudstua var det også skidag, og uten reklameplater. Men salget av sitteplater gikk ikke helt strykende allikevel - det var mange slitne småbarn med foreldre som helst ville raskt hjem. På Haraløkka var det praktisk talt ingen som skulle på tur i snøværet, så vi startet dørsalg i blokkene.

Alle gruppene fikk raskt solgt kakeboksene sine, så nå har vi tømt lageret før vi begynner med nytt kakesalg til påske. :)

På Haraløkka fikk vi solgt alle sitteplatene vi hadde ved å gå i oppgangene på blokkene, og dette kan trygt gjentas andre steder for å bli kvitt resterende sitteplater.

Totalt fikk vi inn kr. 2.444,- denne søndagen, men resultatet kunne fort blitt mye bedre om vi hadde hatt været med oss.

Lærdom: vi selger bedre i fint vær OG vi selger bedre på dører enn på store arrangementer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar